Vil du vide mere? Klik her - så hjælper vi dig godt videre.
Billede Område 0007

Tekstilparkens sidste etape er klar til indflytning

Vil du være en del af Odenses skønneste nabolag, så har du muligheden nu, hvor sidste etape af Tekstilparken netop er blevet klar til indflytning. Etape 1 er fuldt udlejet - men du kan sikre dig et hjem i den netop færdigbyggede etape 2. Vi byder i øjeblikket mange nye beboere velkommen til Tekstilparken - skal vi gemme en nøgle til dig? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kvalitetsboliger med parkering til alle

Tekstilparken tilbyder attraktive lejeboliger for en bred målgruppe. Her er stilene 2- og 3-værelses lejligheder og familievenlige rækkehuse i flere plan. Alle boliger er med moderne køkken/alrum, der fletter sammen med stuens areal og giver direkte udgang til en stor, privat altan eller terrasse. Der er parkeringsplads til alle beboere få meter fra hoveddøren, og for jer med elbil er der naturligvis også mulighed for opladning.

Skærmbillede 2023 03 08 kl 13 43 58

Din hund og kat er velkommen i Tekstilparken

Der er grønne gårdrum mellem karréerne og et hyggeligt naboskab på tværs af generationer. For visse lejere er det helt afgørende, at man i Tekstilparken må have husdyr i sin bolig, og med skoven i baghaven er der rig mulighed for skønne gåture med hunden.

Se Tekstilparken i 360° / VR view

Oplev en 360° præsentation af Tekstilparken, hvor du kan bevæge dig rundt mellem bygningerne og se hvordan området er indrettet. Se vores 360° tour view her

Hvis du har ét par Virtual Reality(VR) briller kan du få oplevelsen med at stå i Tekstilparken via vores VR tour view.

Tekstilparken 360 tour view

Midt i byen - med skoven i baghaven

Odense er det perfekte valg for jer, der elsker bylivet, men det er også for jer, der elsker histroriens vingesus og jer, der drømmer om et hjem i grønne omgivelser. Tekstilparken kombinerer det bynære med det naturskønne. Her bor du med Åløkkeskoven i baghaven og en kort cykeltur fra hjertet af Odense og havnebadet. Bedre beliggenhed fås ganske enkelt ikke i Odense C. Odense Centrum har de seneste år været igennem en kæmpe transformation med nye, flotte hang-outs, en fantastisk udvikling af gågademiljøet, det nye H. C. Andersens Hus og en nyetableret letbane. Her er også supercykelsti, supersygehus, det skønne studieliv på SDU-campus og en ganske særlig historie, som giver byen sjæl og charme.

Læs mere på visitodense.dk

Udlejningskontakt

Tekstilparken er den perfekte kombination af byliv, natur og det gode naboskab. Få syn for sagen og book en fremvisning med det samme. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt Peter Schultz Jensen fra Nybolig Projekt Odense for mere information om boligerne i Tekstilparken på tlf. 6613 1323. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.