Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed...

Her bor du med Åløkkeskoven i baghaven og en kort cykeltur fra hjertet af Odense og det maritime miljø omkring havnen og ikke mindst det herlige havnebad og de skønne spisesteder i Storms Pakhus. Her kan alt det bedste af Odense nås til fods eller ved en kort cykeltur - ligesom I nemt kommer rundt med letbanen, der stopper tæt på Tekstilparken og forbinder jer med resten af bymidten, Odense Banegård, SDU og Rosengårdscenteret.

Hvis I drømmer om smuk natur, et roligt nabolag og kort vej til Odense City - så findes der ganske enkelt ikke en bedre beliggenhed end Tekstilparken.

Bynær og familievenlig adresse

Med bare to kilometer til hjertet af Odense og skovarealer i baghaven kan Tekstilparken tilbyde en naturskøn og idyllisk adresse, som ingen andre i Odense kan hamle op med. For børnefamilien er det en ekstrastor fordel med kort vej til skoler som Åløkkeskolen og Tarup Skole, ligesom der er forskellige daginstitutioner i området. Beboere i alle aldre vil uden tvivl have glæde af Tekstilparkens helt eget supermarked; den store, nybyggede Rema 1000.

Skoven i baghaven og utallige sportsfaciliteter

Med adresse i Tekstilparken bor I omgivet af skønne skovstier, så gå- og løbeturene får de bedste forudsætninger. Skovområderne giver jer også adgang til legepladser, en fårefold, forhindringsbane, gode klatretræer og borde og bænke. Fritiden kan også bruges på lokale idrætstilbud - dem er der nemlig rigtig mange af her i området. I får kort vej til alt lige fra rideklub til bueskytteklub, bowling, gymnastikforening, ishocky i den nærliggende skøjtehal, atletikstadion og meget meget mere. For fodboldentusiasterne er turen til Odense Stadion klaret med en gåtur på bare 10 minutter.